Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.solemogtrondsen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Vårt kontaktskjema inneholder NAVN, E-POST og MELDING. Dette går rett til oss på mail og vil ikke bli lagret noe annet sted. Vi bruker kun infoen til kontakt med kunden og det som står i meldingen. Denne infoen blir ikke delt med en tredjepart.

KOMMENTARER OG MEDIA

Det er ikke mulig å legge inn kommentarer eller bilder på denne siden.

Google Fonter

Denne siden bruker Google font. Google sporer fontene for bedre opplevelse og brukervennlighet og tilpasset nettleser. De kan lagre/hente data om ditt besøk, hvilken nettleser du bruker og hvor du befinner deg.

Informasjonskapsler og webanalyse

For å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Vi analyserer informasjonen, og da bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er sertifisert etter den uavhengige sikkerhetsstandarden ISO 27001 som er en av verdens mest anerkjente standarder for overholdelse av regler.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Difi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også i vårt wordpress sikkerhetsprogram for å unngå uønsket besøk. Det slettes etter 14 dager.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger med noen utenom Google analytics og Google Font. Se Font.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjonen som blir lagret for Google analytics vil bli oppbevart i 14 måneder.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Personlige opplysninger vil ikke bli lagret på denne siden. Men om du har noen spørsmål angående dette så ta kontakt med oss på post@solemogtrondsen.no emne: Personvern.

Din kontaktinformasjon

E:post post@solemogtrondsen.no

Kontor:
Gudes gate 1, 1530 Moss
3. etasje i Pia-senteret

Telefon 69 20 54 10

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi deler ikke informasjon på websiden med andre og blir kun brukt til eget bruk.

 

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 5. januar 2023